Ozon behandeling

Een ozon behandeling is een absolute doorbraak. Het is een definitieve oplossing om nare geuren af te breken die zich tot diep in de bekleding genesteld hebben.

Onaangename geurtjes in uw auto kunnen velerlei oorzaken hebben. Zo kunnen zich bacteriën in het luchtcirculatiesysteem hebben genesteld, aanslag van sigarettenrook zich in het interieur hebben vastgezet, of dat huisdieren hun sporen in de auto hebben achtergelaten. Buiten het feit dat de auto er niet frisser op wordt, zijn deze zaken natuurlijk niet bevorderlijk voor uw gezondheid. Niezen en hoesten zijn niet altijd het gevolg van een verkeerd ingestelde klimaatregeling, maar steeds vaker van vieze kleine beestjes.

Condor Car Cleaning biedt dé oplossing voor dit probleem, namelijk geurverwijdering middels een professionele ozon behandeling voor het interieur van uw auto. Waar andere methodes de geur slechts verdoezelen, pakt onze methode van geurverwijdering met een ozon behandeling het probleem bij de wortel aan. Doordat ozon een gas is, wordt elke ruimte in het interieur behandeld. Dit systeem reinigt de luchtkanalen van uw auto, zodat ook deze bacteriën totaal verdreven worden.

Het ozon apparaat kan al gehuurd worden voor slechts € 52,50,- per dag.

Klik hier om de ozon apparaat te huren.