Over ons

 

Condor Car Cleaning is het autopoetsberijf dat een hoge mate van kwaliteit en service biedt voor zowel particuliere klanten als zakelijke opdrachtgevers. Wij zijn al langer dan 22 jaar actief in de regio IJmond. Sinds 2015 zijn wij verder gaan groeien in de regio Amsterdam en Haarlemmermeer en hebben inmiddels een team van 21 medewerkers. Wij kunnen met trots zeggen dat Condor Car Cleaning het grootste autopoetsbedrijf is in de regio Noord-Holland.

Onze missie is ervoor te zorgen dat de autopoets branche volwassen en professioneel word. Het is ons opgevallen dat de autopoets branche nog heel erg veel kansen biedt om door te groeien en zelfs te groeien tot een landelijke organisatie. Naast een hoge kwaliteit en service onderscheiden wij ons voornamelijk door onze professionele houding richting onze klanten maar ook zeker naar onze medewerkers. Onze professionaliteit is terug te vinden in het goed op orde hebben van onze administratie en planning. Daarnaast bieden wij een constante kwaliteit door de inzet van goed opgeleid personeel en het gebruik van hoogwaardige en duurzame producten.

Wij geloven in een goede en langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers. Daarnaast hechten wij grote waarde aan geregeld en persoonlijk contact. Op die manier kunnen wij snel schakelen en behouden een hoogwaardige kwaliteit volgens uw wensen en eisen.

Zoekt u een goed autopoetsbedrijf als particulier of kleine ondernemer dan bent u bij Condor Car Cleaing aan het juiste adres. Ook voor grotere bedrijven met meerdere vestigingen is Condor Car Cleaning de perfecte oplossing. Wij zijn in staat u geheel te ontzorgen op het gebied van autopoetsen.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bent u een zakelijke afnemer dan komt onze account manager graag bij u langs voor een inventarisatie van uw wensen en eisen.