Lakverzegeling

Dagelijks rijdt u met uw auto door weer en wind. De weersinvloeden op de laklaag van uw auto zijn niet gering. Zure regen, UV-straling zorgen ervoor dat de laklaag in kwaliteit achteruit gaat. Met als resultaat dat de lak zijn diepe kleur en glans verliest. Een WaxGuard lakbescherming voorkomt dit en houdt de lak in een optimale conditie.

De duurzame WaxGuard beschermlaag wordt zorgvuldig aangebracht op de lak van uw auto. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat de kleur niet vervaagt en de diepe glans langdurig behouden blijft. De levensduur van de laklaag wordt aanzienlijk verlengd. Ook kunnen insecten en vuil zich minder goed op de laklaag hechten, waardoor het schoonmaken van de auto eenvoudiger wordt.

De WaxGuard behandeling wordt uitgevoerd door professionele WaxGuard specialisten bij Condor Car Cleaning. Zij zijn speciaal gecertificeerd voor het aanbrengen van een WaxGuard lakverzegeling en werken volgens een vaste procedure.

Eigenschappen
WaxGuard bestaat uit microfijne deeltjes die zich tijdens een behandeling aan elkaar verbinden. Door de verbinding ontstaat één homogene beschermlaag op de lak Deze homogene laag beschermt de lak optimaal tegen zure regen, UV-straling, strooizout, luchtverontreiniging en straatvuil. Doordat deze laag een ‘open’ karakter heeft, kan de lak wel blijven ademen. WaxGuard zorgt voor een onovertroffen water- en vuil afstotende laag waardoor de lak in een optimale conditie blijft en diep blijft glanzen. Je auto wassen wordt weer een feest.

Zowel nieuwe als gebruikte auto’s komen in aanmerking voor een WaxGuard behandeling. Omdat het product geen polijstende grondstoffen bevat is het uitstekend geschikt voor nieuwe lakken. Hierdoor wordt de van nature al zeer hoge glans behouden en beschermd. Dit in tegenstelling tot veel andere lakverzegelingsproducten die wel polijstmiddelen bevatten waardoor deze natuurlijke glans wordt aangetast.

De voordelen van WaxGuard op een rijtje:

  • WaxGuard beschermt tegen alle weersinvloeden
  • WaxGuard voorkomt aantasting van de lak door vervuiling.
  • Insecten krijgen minder kans zich op de lak te hechten.
  • Zichtbaar hogere en diepere glans van de lak.
  • Het wassen van de auto wordt gemakkelijker en kost minder tijd.
  • Langdurige glansgarantie.
  • Ontvangst van de WaxGuard Membercard.

Klik hier voor een afspraak voor lakverzegeling.